songteksten generator Herman van veen songteksten / de sfeer van de jaren 80 de bom valt

Er zijn van die nummers waarvan we allemaal de tekst lijken te kennen. We brulden deze nummers als kinderen mee, maar wat we niet wisten was dat bepaalde zogenaamde onschuldige nummers eigenlijk over vunzige dingen gaan. Hieronder hebben we 19 nummers voor je waarvan je niet wist dat de tekst eigenlijk zo vunzig was.

1. ABC - Jackson 5

Jackson 5

Voor de kinderen die vroeger geen idee hadden wat de betekenis was van de versregels "she looks good, she looks fine, and she's always on my mind. She's my little deuce coupe, you don't know what I got" kan je nu gerust zijn. De kleine Michael Jackson had hier waarschijnlijk ook geen idee van toen hij deze hit in 1970 opnam, maar het blijft een feit dat het nummer gaat over een man die zijn vriendinnetje leert hoe ze seks moet hebben. Oeps!

2. Fergalicious - Fergie

Fergie

Dit nummer is voornamelijk beroemd om de tekst "Fergalicious definition make the boys go loco". Maar als je luistert naar de rest van de tekst dan merk je dat het gaat over Fergie die haarzelf omschrijft als een soort seksuele superwoman. Ze heeft kleinere mannen nodig om haar seksueel te bevredigen, en ze zweeft altijd boven al haar minnaars.

3. Milkshake - Kelis

Kelis

Het nummer Milkshake van Kelis uit 2003 gaat over alles behalve een echte milkshake. Het nummer gaat eigenlijk over haar charmes en hoe haar "milkshake" beter is dan die van andere vrouwen. Kelis zingt "My milkshake brings all the boys to the yard, and they're like, it's better than yours" en vervolgens benadrukt ze dat ze het bij het verkeerde einde hebben als ze denken dat ze het kunnen kopen in de winkel.

4. My Humps - Black Eyed Peas

Black Eyed Peas

Het nummer My Humps van Black Eyed Peas uit 2005 gaat over een vrouw die plezier haalt uit haar vrouwelijke rondingen. Ze zingt over haar "lovely lady lumps" en zegt dat jongens alleen met haar uit willen omwille van haar "humps". En dan volgt de meest bekende zin uit het nummer: "My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps". Waar dat op duidt is gokken we overbodig.

5. Ignition (Remix) - R. Kelly

R. Kelly

Het nummer Ignition (Remix) werd door R. Kelly uitgebracht in 2003 en heeft altijd bekend gestaan als een super catchy deuntje, alleen de tekst is zo vunzig als wat. R. Kelly begint het nummer met: "Now, um, usually I don't do this but uh..." en gaat vervolgens verder dat hij uiteindelijk wel gebruik zal maken van de situatie. Het gaat om een fuif waar hij zijn oog heeft laten vallen op een bepaalde vrouw en hij zegt dat hij haar naar zijn hotelkamer wil meenemen om "seksuele handelingen" te verrichten.

6. Birthday Sex - Jeremih

Jeremih

Met een titel als Birthday Sex weet je al waar het nummer over gaat. Het nummer gaat inderdaad over een paar die het bed in duiken tijdens een verjaardagsweekend. Jeremih zingt "You're such a freaky girl, I love it, you're like my favorite thing" en "It's your birthday, so I know you want to ride out. Even if we only go to my house". Het nummer staat nog steeds bekend als een van de meest expliciete nummers op de radio.

7. Get Low - Lil Jon & The Eastside Boyz ft. Ying Yang Twins

Lil Jon

Als je de tekst van het nummer Get Low bestudeert, dan weet je dat dit nummer allesbehalve geschikt is voor kinderoren. De zin "To the window, to the wall, till sweat drop down my balls" was destijds een legendarische tekst die met een flinke dosis aanstekelijkheid werd gebracht.

8. Pony - Ginuwine

Ginuwine

In het nummer Pony van Ginuwine staat er 'mijn zadel is opgewarmd, wens mine was erop gericht.' Wat hij hier in feite mee bedoelt moet inmiddels duidelijk zijn. Naar eigen zeggen wil Ginuwine vooral zijn minnares plezieren, maar de manier waarop hij het weet te vertellen is in dit geval allesbehalve zedig.

9. Sexyback - Justin Timberlake ft. Timbaland

Justin Timberlake

Het nummer Sexyback van Justin Timberlake gaat over hoe hij als het ware seksuele voorwerpen als het ware weer nieuw leven wil inblazen. Hij zingt "I'm bringing sexy back, them other boys don't know how to act" en gaat vervolgens verder met "You see these shackles, baby, I'm your slave, I'll let you whip me if I misbehave". Misschien komt het doordat we Justin Timberlake al sinds zijn tijd bij 'N Sync als zoetgevooisde zanger kennen, maar we hadden dit niet van hem zien aankomen.

10. I Want Your Sex - George Michael

George Michael

Het nummer I Want Your Sex van George Michael gaat over een man die, nou ja, je raadt het al: seks wil met zijn partner. Dat de tekst enigszins verwarrend is helpt alles behalve: "What's your definition of dirty baby, what do you consider pornography? Don't you know I love it till it hurts me baby, don't you think it's time you had sex with me?". Het was waarschijnlijk niet bedoeld om verwarrend te zijn, maar het is voornamelijk het taalgebruik dat allesbehalve straightforward is.

11. Like A Virgin - Madonna

Madonna

We weten allemaal dat Madonna als geen ander dingen bespreekbaar wil maken. Maar wie had verwacht dat haar hit Like A Virgin eigenlijk gaat over een vrouw die voor de eerste keer vrijt? Madonna zingt "Like a virgin, touched for the very first time. Like a virgin, when your heart beats next to mine", en omschrijft daarmee bij uitstek hoe iemand zich zou moeten voelen tijdens hun eerste keer.

12. Tutti Frutti - Little Richard

Little Richard

Het nummer Tutti Frutti van Little Richard kwam in 1955 uit en werd een klassieker op de radio. Wat de meesten echter niet wisten was dat de tekst over allesbehalve hapklare brokken gaat. De genoemde teksten zijn namelijk "Tutti Frutti, good booty. If it don't fit, don't force it. You can grease it, make it easy." Allesbehalve subtiel te noemen.

13. Blurred Lines - Robin Thicke ft. T.I. en Pharrell Williams

Robin Thicke

Robin Thicke's Blurred Lines werd in 2013 uitgebracht en overal op de radio gedraaid. Het nummer gaat over seksueel verlangen en hoe het soms lastig is om een duidelijke grens te bewaren. De zin "I know you want it" was destijds controversieel, en het heeft Robin Thicke ermee in de problemen gebracht. Het nummer werd verboden op de radio, en niet onterecht.

14. Candy Shop - 50 Cent ft. Olivia

50 Cent

Het nummer Candy Shop van 50 Cent ft. Olivia gaat over een echte snoepwinkel, alleen dan met een seksuele twist. 50 Cent zingt "I'll take you to the candy shop, I'll let you lick the lollipop" en Olivia gaat vervolgens verder met "I'll have you spending' all you got, keep goin' til you hit the spot."

15. Summer of '69 - Bryan Adams

Bryan Adams

Het nummer Summer Of '69 van Bryan Adams is een nummer dat we altijd bij dit seizoen zullen blijven toeschrijven. Maar wie had gedacht dat het over een andere zomer gaat dan de zomer die je waarschijnlijk voor ogen had? De tekst "I got my first real six-string, bought it at the five-and-dime. Played it till my fingers bled. Was the summer of '69" deed ons altijd nostalgisch terugdenken aan zomerdagen in de jaren 60, maar de werkelijkheid blijkt toch wat anders. Het gaat namelijk over een zomer waarin Bryan Adams de liefde bedrijft met een vrouw. "Me and some guys from school, had a band and we tried real hard. Jimmy quit, Jody got married, I shoulda known we'd never get far", blijkt dan ook ineens niet over de band te gaan.

16. I'm Too Sexy - Right Said Fred

Right Said Fred

Het nummer I'm Too Sexy van Right Said Fred gaat over een man die zo ontzettend sexy is dat hij daarmee anderen in verlegenheid brengt. Hij zingt "I'm too sexy for my love, too sexy for my love, Love's going to leave me" en gaat vervolgens verder met "And I'm too sexy for Milan, too sexy for Milan, New York and Japan". Het is een duidelijk statement: deze man is simpelweg te sexy voor alles en iedereen.

17. Peaches - The Presidents of The United States of America

The Presidents of The United States of America

Het nummer Peaches van The Presidents of The United States of America gaat niet over fruit, zoals je zou denken. Het gaat in feite over de vorm en de sappigheid van het vrouwelijke geslachtsorgaan. "Movin' to the country, gonna eat a lot of peaches. I'm movin' to the country, gonna eat me a lot of peaches", zingt de leadzanger, en insinueert daarmee dat hij het niet alleen heeft over het fruit, maar ook over de vrouwelijke vorm. Het nummer was desondanks een grote hit en werd overal op de radio gedraaid in de jaren 90.

18. She's a Lady - Tom Jones

Tom Jones

Het nummer She's A Lady van Tom Jones gaat over een vrouw die alle "juiste" eigenschappen bezit. Het nummer gaat dan ook over hoe deze vrouw goed voor haar man zorgt en hem altijd vermaakt. "She's all you'll ever want, she's the kind they'd like to flaunt and take to dinner", zingt Tom Jones en gaat vervolgens verder met "Well she's never in the way, always something nice to say, what a blessing, I can't live without her". De vrouw in kwestie is de perfecte 'lady', of is het een vrouw die zich compleet voor haar man wegcijfert?

19. Firework - Katy Perry

Katy Perry

Hoewel Firework van Katy Perry alweer op de radio was te horen in 2010, is het nog steeds een nummer dat populair is. Katy Perry roept in het nummer op om jezelf te zijn en om jezelf te ontdekken. Maar als je beseft wat de tekst "Baby, you're a firework, Come on, let your colors burst, Make 'em go, "Aah, aah, aah" You're gonna leave 'em fallin' down, " Aah, aah, aah" eigenlijk betekent, dan realiseer je dat het over klaarkomen gaat. Oeps

Je kan wel zeggen dat er behoorlijk wat nummers zijn die in de vergetelheid mochten raken vanwege hun obscene inhoud. Maar voor velen zijn deze nummers nog steeds legendarisch, zo blijkt uit het feit dat ze nog steeds op de radio te horen zijn. Of we ze nog steeds net zo hard meezingen is een tweede, maar het is in ieder geval iets om nog eens over na te denken.

Herman Van Veen Songteksten / De Sfeer Van De Jaren 80 De Bom Valt

Herman Van Veen Songteksten / De Sfeer Van De Jaren 80 De Bom Valt buurtheyessent.blogspot.com

Songteksten - Webwijzer

Songteksten - Webwijzer pepermunt.net

songteksten

Photoaltan14: Songtekst

photoaltan14: songtekst photoaltan14.blogspot.com

songtekst songteksten automatisch voetbal afspelen

19 Songteksten Die Later Niet Zo Onschuldig Bleken Als We Vroeger Dachten

19 songteksten die later niet zo onschuldig bleken als we vroeger dachten www.thebestsocial.media

songteksten

IOS: Songteksten Tonen Bij Een Muzieknummer - Appletips

iOS: Songteksten tonen bij een muzieknummer - appletips www.appletips.nl

songteksten tonen appletips songtekst optie raadplegen waarom

Bol.com | Songteksten, J Smit | 9789058602459 | Boeken

bol.com | Songteksten, J Smit | 9789058602459 | Boeken www.bol.com

songteksten

Herman Van Veen Songteksten / De Sfeer Van De Jaren 80 De Bom Valt

Herman Van Veen Songteksten / De Sfeer Van De Jaren 80 De Bom Valt buurtheyessent.blogspot.com

Songteksten NL - YouTube

songteksten NL - YouTube www.youtube.com

Song Idea Generator Voor IPhone Bedenkt Songteksten Voor Muzieknummers

Song Idea Generator voor iPhone bedenkt songteksten voor muzieknummers www.iculture.nl

muzieknummers songteksten bedenkt

ABC - Songteksten

ABC - Songteksten muzikum.eu

songteksten abc

Photoaltan14: songtekst. Bol.com. Song idea generator voor iphone bedenkt songteksten voor muzieknummers


0 Response to "songteksten generator Herman van veen songteksten / de sfeer van de jaren 80 de bom valt"

Een reactie posten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel